Nieuws

Win een gratis Walibi Holland abonnement

Onbeperkt in Goliath, Untamed, Lost Gravity of meer? Wij geven een Walibi Holland abonnement weg aan onze Facebook volgers! Wat je er voor moet doen? Lees de spelregels hieronder:

Gerelateerde artikelen

Wat win je?

Omdat een Walibi abonnement een heel seizoen geldig is en deze over 2 maanden voorbij is geven wij je een abonnement voor het seizoen 2021.

  • Toegang tot de evenementen Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days. Overige evenementen zijn uitgesloten;
  • Tijdens het seizoen ontvang je per e-mail verschillende leuke acties exclusief voor abonnementhouders. Ook houden we ze op de hoogte van eventuele aanvullende voordelen voor jou als abonnementhouder! 
  • Onbeperkt toegang tijdens seizoen 2021!
  • Op vertoon van je Walibi-abonnement krijg je 10% korting op Horeca en Retail 
  • Korting of gratis toegang bij andere pretparken*

*Dit is afhankelijk van de situatie in 2021 betreft corona. Sommige parken hebben er voor gekozen deze optie tijdelijk stop te zetten.

Hoe win je?

Het enige wat je hoeft te doen is onze Facebookpagina te liken, simpel toch? Omdat Thrilltalk een fusie is van verschillende websites maar Thrilltalk zelf pas net bestaat willen we graag zoveel mogelijk mensen bereiken. Het zou ons enorm helpen als je je vrienden onder het Facebook bericht tagged zodat wij weten met wie je wilt gaan. Natuurlijk waarderen we het ook als je het bericht deelt.

Op vrijdag 11 september zullen we de winnaar bekend maken op onze Facebookpagina. Bij hele grote belangstelling zullen we kijken of we meerdere abonnementen gaan verloten.

Wat is het addertje?

Helemaal niets! Jij helpt ons door te groeien op Facebook en wij verloten een abonnement!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button