Pretparken

Waterpark Rulantica gaat uitbreiden met wedstrijdglijbaan van ProSlide

Europa-Park zit niet stil als het gaat om uitbreiden. Op 28 november 2019 ging het nieuwe waterpark ‘Rulantica’ open en het park kondigt nu alweer een uitbreiding aan. Het park gaat drie nieuwe glijbanen openen en één daarvan is de RallyRacer van ProSlide.

Gerelateerde artikelen

ProSlide

ProSlide Technology, Inc. is een Canadese ontwerper en fabrikant van waterattracties en waterparkresorts. Ze ontwerpen en bouwen zowel traditionele glijbanen als innovatieve attracties zoals water achtbanen, trechtervormige TORNADO-glijbanen en komglijbanen. ProSlides heeft al eerder glijbanen geleverd voor Rulantica en blijkbaar is deze samenwerking bevallen.

De nieuwe glijbaan is er één uit de catalogus van ProSlide met de naam RallyRacer. Van dit type zijn al glijbanen gebouwd waardoor we je een goede impressie kunnen geven van wat je kunt verwachten.

Volgens Charles R. Botta, algemeen projectmanager van het Rulantica, zouden ook andere catering-, sauna- of wellnessruimtes in de toren kunnen worden geïmplementeerd. Het is nog niet naar buiten gebracht of dit ook daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden. De definitieve datum van deze glijbaan is ook nog onbekend. Botta doet er geheimzinnig over en zegt dat dit binnen 5 jaar gerealiseerd gaat worden.

Aankomend seizoen gaat Rulantica haar nieuwe buiten speeltuin ‘Svalgurok openen en hier zullen ook negen nieuwe buiten glijbanen bij geopend worden.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button