Nieuws

Toverland stunt met Black Friday deal

Hoe fijn is het om een dagje uit te gaan terwijl dit niet veel kost? Precies..dat maakt het dagje pretpark net even wat leuker. De komende tijd zullen de Black Friday deals je om de oren vliegen en natuurlijk doen de pretparken hier aan mee. Toverland trapt af met een flinke korting op tickets.

Gerelateerde artikelen
B&M Wing Coaster in attractiepark Toverland

Wat is Attractiepark Toverland?

In het Limburgse Sevenum kun je Toverland vinden. Het pretpark is deels overdekt met enorme hallen vol attracties hierdoor is het park ook jaarrond open. Het is een van de jongste attractieparken van Nederland. Toverland opende op 19 mei 2001 als overdekte speeltuin en is inmiddels uitgegroeid tot middelgroot themapark met een groeiend oppervlakte en stijgend bezoekersaantal. 

Met diverse indoor en outdoor attracties is Toverland gestegen tot één van de grootste pretparken van Nederland. In het pretpark kun je je uitstekend vermaken tussen de 0 en 100 jaar er is voor elk wat wils.

Wat is de Black Friday deal?

Toverland stunt met 50% kortingsacties op dag tickets. Je kunt kiezen uit twee varianten.

De indoor variant is geldig van 4 jan t/m 12 feb 2021 + doordeweeks van 22 feb t/m 26 mrt. En de outdoor tickets zijn geldig van 28 nov. 2020 t/m 7 nov. 2021. 

Toverland stunt met Black Friday Deal

Wil je deze tickets bestellen? Kijk dan vanaf 27 november op deze link en geniet van je extra goedkope dagje uit!

Wil je nu op de hoogte blijven van de beste kortingsacties in de pretparken? Vergeet dan niet om onze Facebook-pagina te liken!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button