Nieuws

Tickets Walibi Fright Nights niet allemaal terugbetaald

In oktober moesten de Fright Nights in Walibi Holland abrupt stoppen doordat het té druk was en het niet lukte om aan de maatregelen van het RIVM te voldoen. Walibi Holland beloofde dat iedereen zijn geld 30 november terug zou moeten hebben. Op Twitter duiken nu berichten op dat dat het pretpark hier niet aan heeft voldaan.

Gerelateerde artikelen

Walibi Holland: We zijn nog druk bezig

Walibi Holland laat aan de gedupeerden weten dat zij nog druk bezig zijn met de terugbetaling en dat zij wederom moeten mailen als zij vandaag nog steeds niets hebben ontvangen. Hoeveel mensen er nog geld krijgen van Walibi Holland is momenteel niet duidelijk.

Op de website van het park staat:

Wanneer vindt de uitbetaling van tickets en extra’s plaats?

Vanaf maandag 16 november starten we met het uitbetalen van de tickets en Halloween-extra’s. Het bedrag staat uiterlijk 30 november op je rekening. Staat het bedrag op 1 december niet op je rekening? Stuur dan een e-mail naar info@walibiholland.nl onder vermelding van je ordernummer.

Let op: de terugbetaling verloopt per order. De hoofdboeker krijgt het bedrag op zijn/haar rekening teruggestort.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

2 reacties

  1. Toch altijd het negative zoeken over dit park. Knap. Walibi belgie hebben niet zo looiaal terug betaald, daarnaast als je geld terug moet krijgen, moet je er zelf achterna. Wat heb je toch altijd tegen dat andere park.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button