Nieuws

Te koop, achtbaan voor in de tuin!

Als pretpark liefhebber probeer je natuurlijk de meest exclusieve items te verzamelen om aan je pretpark vrienden te laten zien. We hebben een exclusief item gevonden voor mensen met een tuin en een partner die het niet erg vind om een deel van een achtbaan in de tuin te hebben.

Gerelateerde artikelen

Big Loop Heide Park

Het item van vandaag een is een coach / bakje van de voormalige trein van de achtbaan Big Loop uit Heide Park. Het bakje is gemonteerd met een stalen plaat op een sokkel bij de huidige eigenaar in de tuin. Je moet deze wel zelf komen demonteren en aan verzenden doet de verkoper niet.

De achtbaan is gebouwd door het Nederlandse Vekoma en de attractie is geopend in 1983 de achtbaan lijkt op de Python uit de Efteling maar ziet er door de lifthill toch anders uit.

Het bakje staat momenteel op Ebay te koop voor €300,- maar als je minder wilt bieden kan dat ook. De verkopende partij zal dan contact opnemen om te kijken of er een akkoord kan worden bereikt.

Heb je interesse om dit bakje te kopen? Ga dan naar de Ebay pagina en breng je bod uit. Klik hier om naar de pagina te gaan. Als je deze hebt gekocht wil je dit ons dan laten weten? Wij komen graag eens langs om een reportage te maken.

Volg je ons al op Facebook? Klik hier om Thrilltalk te liken.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button