Nieuws

Super Nintendo World gaat 4 februari open in Universal Studio’s Japan

Super Nintendo World gaat op 4 februari volgend jaar jaar open. Het is een schitterend themagebied gebouwd rondom de Super Mario-games en is onderdeel van het pretpark Universal Studios Japan, dat zich in Osaka bevindt. De voornaamste attractie is een Mario Kart-achtbaan met augmented reality elementen.

Gerelateerde artikelen

Mario Kart – Bowser’s Challenge is één van de publiekstrekkers in het nieuwe gebied gebasseerd op de Mario-Kart spellen van Nintendo.

Super Nintendo World uitgesteld

Super Nintendo World had eigenlijk dit jaar al zijn deuren moeten openen, maar dat werd uitgesteld vanwege de coronapandemie. Aan dit nieuwe gebied is jaren gebouwd door de Japanse variant van de populaire Amerikaanse pretparken. Het nieuwe gebied zuigt bezoekers in een levende Super Mario beleving en bezoekers krijgen een polsbandje dat verbonden is met een app. Met dat bandje kunnen bezoekers interactie aangaan met voorwerpen in het pretpark om zo net als in de Mario-games muntjes te verzamelen. Ook kunnen bezoekers bepaalde scores die zij behalen in het park opslaan en delen met hun vrienden.

De AR-bril van de nieuwe achtbaan in het gebied Koopa’s Challenge
De welbekende prijzenkast uit de Super Mario games
Bowser, oftewel Koopa staat je in de wachtrij al op te wachten

Hoewel het park al in 2015 aangekondigd werd en eigenlijk dit jaar open zou gaan, werd de opening toch uitgesteld vanwege de pandemie. Maar gelukkig is het wachten bijna voorbij en zullen de deuren van het themagebied dan eindelijk openen. Vandaag kondigt Universal Studios Japan dan ook aan dat vanaf aankomende februari het park open gaat voor bezoekers. 

Wij gaan ons best doen om aankomend jaar naar Japan te gaan. Ga jij er heen en wil je je foto’s en video’s delen? Laat het ons dan vooral weten via onze Facebook pagina

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button