Nieuws

Pretparkvlogger Ruben Koet moet achtbaan Efteling uit

Nederlands bekendste pretparkvlogger Ruben Koet aka Xtremerides is in de Efteling uit ‘Max & Moritz‘ gestuurd. In de nieuwste video op het populaire Youtube-kanaal is te zien dat de achtbaan stil werd gezet om de vlogger uit de attractie te halen. Volgens Efteling medewerkers moest dit omdat Koet illegaal aan het filmen was.

Gerelateerde artikelen

Filmen niet verboden

Het filmen in ‘Max & Moritz’ is niet verboden. Er moet echter wel een harnas gebruikt worden om de camera in vast te klikken. Koet had de camera in zijn hand waardoor medewerkers de achtbaan direct stil zette en hem uit de achtbaan lieten stappen. Vervolgens steekt hij zijn mening over dit voorval niet onder stoelen of banken. Hij zegt in de video: “Je moet je tas los meenemen in de attractie dus ik dacht dat filmen ook wel kon.”. In de reacties onder de video krijgt Koet veel bijval.

Zo zeggen gebruikers: “Het beleid van de Efteling sinds de nieuwe directeur is inderdaad bijzonder te noemen. Max en Moritz is zowel qua attractie keuze, als uitwerking niet des Eftelings en fanmedia worden bewust op afstand gehouden. Mis de tijden met oud directeur Bart de Boer wel.”

“Ik moet zeggen, de “kinderachtige reactie” van de efteling past erg goed bij de baan”

Maatregelen coronavirus

In de video is goed te zien welke maatregelen de Efteling treft tegen het coronavirus. In het hele park staan bizar veel plexiglas wanden en afgetekende vakken waar je wel/niet mag gaan staan. De beugels bij de Python worden alleen nog maar optisch gecontroleerd tot grote verbazing van Koet. Zijn vrouw wilde ooit een klein tasje meenemen de achtbaan in wat nadrukkelijk verboden werd door het personeel. Nu moet iedereen zijn bagage meenemen in de achtbaan.

Deze en de andere maatregelen zorgen voor een klaagmuur bij Koet en zijn volgers. In de reacties onder de vlog zijn weinig positieve reacties te vinden over de maatregelen in de Efteling.

Zo zegt Kim “Man, man, man.. Ik sla de Efteling nog wel even over! ? Dankjewel voor je honest review Ruben! ???”. Volgens Rednaltuo kun je beter naar Toverland gaan “Inderdaad heel vervelend en niet netjes de corona maatregelen in de Efteling. neem een voorbeeld aan toverland dat is pas netjes.”.

Kevin lijkt ook niet warm te lopen voor een bezoek aan het park in corona tijd “Efteling in corona tijd is zoiezo niet leuk er zouden minder mensen binnen ,zijn maar als je er ben lijkt het alleen maar drukker wachttijden van 2 uur”

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button