Nieuws

Pretpark vloggers onder vuur wegens aanranding minderjarige meisjes

Op social media is een bekend Youtube kanaal onder vuur komen te liggen na diverse meldingen van aanranding en racistische uitingen door de vloggers. Het kanaal kwam onder vuur te liggen nadat bezoekers van het kanaal zich in de reacties beklaagden over de vloggers en deze berichten werden verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Het kanaal waar het om gaat is Themepark Worldwide (TPWW). Online duiken er berichten op van jonge meisjes die werden gevraagd om naaktfoto’s te sturen naar leden van dit kanaal.

Iedereen die berichten aan het kanaal stuurt met de vraag om dit te verduidelijken krijgt geen antwoord maar een blokkade.

Het kanaal met 200.000 volgers heeft laten weten dat zij contact hebben opgenomen met de lokale autoriteiten en verder nergens op zullen reageren. Dit tot woede van de community die hierin een bevestiging zien van de aantijgingen.

Namens de pretpark community wil Thrilltalk nog even het volgende melden:

Pretparken zijn er voor iedereen, jong en oud. Helaas heb je in elke community rotte appels zitten die het voor een ander willen verpesten. Heb jij last van soortgelijke situaties zoals hier boven beschreven? Spreek je dan uit. Als je dit niet durft bij instanties of autoriteiten dan kun je dit altijd anoniem doen via social media.

In Nederland kun je terecht bij het meldpunt seksuele intimidatie. Klik hier

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button