Nieuws

Pretpark, dierentuin en kermis liefhebbers opgelet!

Nederland is qua oppervlakte misschien niet zo groot als andere landen in Europa maar de “vermaak” dichtheid is in Nederland erg groot. Je hoeft vaak niet ver te reizen om bij een pretpark of dierentuin uit te komen. Als de kermissen weer mogen kun je in elk dorp ook een mooie kermis vinden. Stel je bent fan van deze drie en je wilt op de hoogte blijven van alle zaken die er in deze industrieën omgaan waar moet je dan zijn? Daar hebben wij wat op bedacht!

Gerelateerde artikelen

Pretparken, dierentuinen & kermissen

Als liefhebber wil je natuurlijk het liefste al het nieuws op één plek zodat je niet talloze sites of Facebook pagina’s hoeft te volgen. Ook is het fijn om als eerste op de hoogte te zijn van kortingscodes, nieuwigheden of misschien wel de geboorte van een dier in een dierentuin. Op Facebook hebben wij daarom een groep geopend waar je al deze zaken gaat vinden. Om bij de groep uit te komen kun je hier klikken.

Zoals je misschien ziet is de groep vrij recent aangemaakt en zijn we op zoek naar jou als nieuw lid. Kom je regelmatig op een kermis, in een dierentuin of pretpark en maak je mooie foto’s? Of zit jij boven op het nieuws en wil je dit met andere liefhebbers delen? Dan zit je in deze groep goed. Als je vragen hebt kun je deze natuurlijk ook stellen.

Het doel is om van deze groep de allergrootste fan community te maken. Want als er veel mensen in de groep zitten kun je je schitterende foto’s laten zien of goedkope kaarten scoren voor je favoriete park.

Als je een nieuwtje hebt rondom één van deze zaken en je wilt deze met ons delen dan kun je dat vanaf nu ook in deze groep doen. Vergeet dan niet om @Thrilltalks te typen zodat we je bericht ook zien.

Wij hebben jou nodig!

We hopen natuurlijk dat de groep heel erg groot zal worden maar dit kunnen we echt niet zonder jou. Heb je in je omgeving mensen die fan zijn van pretparken, dierentuinen of kermissen? Nodig ze dan uit voor de groep. Als deze mensen dat ook weer doen dan zal je zien dat we in korte tijd met een hele grote club leuke mensen zitten die dezelfde passie hebben.

Heb jij een een fansite met één van deze categorieën en wil je het nieuws delen in de groep? Laat dit dan aan ons weten zodat wij dit in behandeling kunnen nemen. We willen de groep puur houden en zullen spam en dergelijke verwijderen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button