Nieuws

Nieuwe Harry Potter “London to Hogwarts” Merchandise Collection in Universal Orlando Resort

Voor beginnende heksen en tovenaars zijn er maar weinig dingen zo opwindend als het verlaten van Platform 9 3/4 en de rit naar Hogwarts maken. Nu kun je die opwinding (en liefde voor reizen) delen met de nieuwe “London to Hogwarts” merchandise-collectie in Universal Orlando Resort!

Gerelateerde artikelen

Like Thrilltalk op Facebook om op de hoogte te blijven van alle acties en nieuwtjes.

Elk item in de collectie is gestileerd naar een kaartje voor de Zweinstein Express met het nummer 257. En in elegante witte en gouden kleuren kun je er stijlvol en magisch uitzien! Iedereen aan boord voor een rondleiding door de collectie!

Portemonne “London to Hogwarts” €25,-

Misschien wel het meest interessante kenmerk van de portemonnee is dat aan de ene kant een “London to Hogwarts” -ticket staat, terwijl aan de andere kant “Hogwarts to London” staat. Het is een portemonnee die goed is voor een rondreis!

Hogwarts gezichtsmasker €6,-

“London to Hogwarts” Backpack €55,-

We vonden al deze items bij Wiseacre’s Wizard Equipment in The Wizarding World of Harry Potter – Diagon Alley in Universal Studios Florida. En als je je sportief voelt, houd dan zeker de Zwerkbalcollectie van Hogwarts in de gaten, met items voor elk van de vier huizen van de school!

Welk item zou je in je verzameling willen opnemen? Deel je mening in de comments of op onze Facebookpagina

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button