Nieuws

Mysterieuze attractie duikt op in Sprang-Capelle

In onze mailbox krijgen wij regelmatig foto’s en vragen binnen en zo ook deze keer. In het Brabantse Sprang-Capelle staat een attractie opgebouwd maar wat doet deze daar?

Gerelateerde artikelen

Op het terrein van van een industrieel bedrijf staat al enkele dagen een attractie opgebouwd en deze is zelfs operationeel gezien op het terrein. Wij kregen onderstaande materiaal doorgestuurd:

Mysterieuze attractie duikt op in Sprang-Capelle
Mysterieuze attractie duikt op in Sprang-Capelle
Mysterieuze attractie duikt op in Sprang-Capelle

Kermis of pretpark?

Navraag in de omgeving leverde helaas niets op wél denken mensen dat dit om een exemplaar voor de kermis gaat.. Echter ziet het er uit dat deze molen een vast fundament nodig heeft en dus voor een pretpark zou moeten zijn. Het kan natuurlijk zijn dat dit nog op een trailer gemonteerd moet worden.

De grote vraag is nu natuurlijk. Is dit een nieuwe kermis attractie die binnenkort gaat reizen? Is dit een nieuwe attractie voor Attractiepark Rotterdam van Henny van der Most? Of is deze attractie in onderhoud bij dit bedrijf en is de eigenaar van buitenlandse komaf?

Weet jij wat deze attractie daar doet? Laat het ons weten op onze Facebookpagina! Als je daar toch bent, like gelijk de pagina om op de hoogte te blijven van het pretpark en kermis nieuws!

Update:

De kracht van social media is sterk zo blijkt. Facebook-volger Ronald Aal tipte ons op het volgende bericht. Deze attractie gaat dus naar Amerika.

https://www.facebook.com/WooddesignAmusementRides/posts/3688022677888550

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button