Pretparken

Multi Dimension Coaster voor Movie Park Germany

Eerder kondigde wij al aan dat Movie Park Germany met Intamin Amusement Rides in zee is gegaan voor de nieuwe attractie op de plek van Halloween spookhuis ‘Wrong Turn’. Nu kunnen we melden dat Movie Park Germany een Multi Dimension Coaster gaat bouwen.

Gerelateerde artikelen

De achtbaan zal uitgerust worden met een dubbele lancering en zal als eerste indoor achtbaan in Europa achteruit kunnen accelereren aldus de woordvoerder.. Ook zal de attractie uitgerust worden met special effects en thematisering.

De attractie heeft twee lanceer stukken in de baan en kan 360 graden draaien. Vanaf eind oktober worden de eerste rail- en baanelementen opgeleverd en starten de bouwwerkzaamheden in de grote hal. De multi-dimensionale achtbaan bevindt zich al meer dan 1,5 jaar in de conceptfase.

Met drie treinen en 12 zitplaatsen per trein zal de theoretische capaciteit van de nieuwe attractie 900 personen per uur bedragen. De baan zal 60km/u gaan over een totale baanlengte van 532 meter. De attractie zal niet volledig in het donker zijn, aangezien er korte stukken zijn waar de baan het daglicht gaat zien.

“We zijn erg blij dat we het hele gezin een opwindende totaalervaring kunnen bieden met onze nieuwe attractie. De verhaallijn is ook interessant voor jong en oud en gaat vergezeld van een gedetailleerd ontwerp. Wat we thematisch al kunnen onthullen: de bezoekers worden nog sterker dan voorheen meegenomen in de wereld van de beroemde Hollywood Studios en het merk ‘Movie Park Germany’ wordt verder versterkt. De nieuwe coaster past perfect bij het DNA van het park en ons motto ‘Hollywood in Duitsland’ ”, zegt project- en marketingmanager Manuel Prossotowicz vooraf.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button