Nieuws

Movie Park Studios gaan open in 2021!

Movie Park Germany rolt de rode loper uit voor het grootste Hollywood-avontuur in de parkgeschiedenis! De nieuwe attractie ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het park neemt het hele gezin mee op een spannende studiotour door Hollywood met verschillende decors en scènes en een bijpassende voorshow.

Gerelateerde artikelen

De mix van achtbaan en dark ride biedt bezoekers niet alleen snelle en boeiende actie zoals in een blockbuster, maar voert ze ook rechtstreeks naar de wereld van films met een bijpassend Hollywood-verhaal om ze voor één dag een ster te laten worden. ‘Welcome to the Movie Park Studios’ wordt het motto voor de lente van 2021 in het grootste film- en pretpark van Duitsland wanneer de nieuwe achtbaan zijn poorten opent voor het publiek.

Movie Park werkt samen met Nederlandse bedrijven

Natuurlijk kan een goede blockbuster alleen tot leven worden gebracht door de belangrijkste acteurs en regisseurs. Daarom werkt Movie Park Germany samen met een handvol experts om de nieuwe rit te realiseren.

De creatieve hoofden van IMAscore en IMAmotion, de Leisure Expert Group (Nederlands), Wiebe Damstra (Nederlands, bekend van o.a Untamed) en de gerenommeerde partner P&P Projects (Nederlands), die al werkte voor Universal en Disney, spelen een leidende rol bij de realisatie van de nieuwe Multi Dimension Coaster van INTAMIN.

Voor de uitvoering van dit nieuwe grootschalige project bezocht het Movie Park-team zelfs de originele Hollywood Studios in Californië om een ​​authentiek thema te garanderen.

De bouwplaats van de nieuwe attractie Movie Park Studios

Verhaallijn van Movie Park Studios

De rode loper is uitgerold, de koplampen staan ​​op hun plaats: welkom in de Movie Park Studios! Voordat bezoekers een spectaculaire dag in Hollywood in Duitsland beleven, passeren ze de enorme studiopoort, die is gebaseerd op de iconische studio’s in Los Angeles en het nieuwe herkenningspunt van het themagebied zal zijn.

Naast een uitvoerig ontworpen wachtruimte, kunnen alle film- en pretparkfans zich verheugen op een bijpassende voorshow die hen rechtstreeks naar de wereld van sterren en sterretjes brengt.

En nu is het tijd voor actie! Tijdens een spectaculaire studiotour dompelen de gasten zich onder in een kijkje achter de schermen en duiken ze in de verschillende stappen van de filmproductie.

Van het filmarchief tot de special effects-afdeling en de geluidsafdeling, de nieuwe coaster neemt hen mee door in totaal 12 verschillende scènes, die doen denken aan bekende filmscènes. Om te voldoen aan de stijl van de glinsterende Hollywood Studios in Californië, wordt het station van de nieuwe indoor coaster gebouwd in de typische art decostijl. Voor de attractie wordt ook een nieuw studiotourlogo ontwikkeld.

“Met de nieuwe Multi Dimension Coaster willen we het merk ‘Movie Park Germany’ verder versterken en ons nog specifieker positioneren als een park met een filmthema”, zegt Manuel Prossotowicz, Project Manager en Director Brand Development.

“Tegelijkertijd nemen we onze gasten ook mee terug naar het verleden van het park om de Movie Park Studios een meer realistische ervaring te maken. Bezoekers die al lang niet meer geweest zijn, kunnen zich onder andere verheugen op talloze easter eggs die je kunt ontdekken “.

Elementen van oude attracties, zoals de voormalige “Gremlins Invasion” -rit, de “Cop Car Chase” -coaster en de “Movie Magic Studios” zullen worden geïntegreerd en opgevoerd in de nieuwe coaster-studiotour.

Voor de nieuwe rit werden de blauwdrukken van de voormalige studio’s op het Movie Park-terrein, waar al films werden geproduceerd, en oude beelden van vele parkhoogtepunten verzameld en samengesteld. Bovendien ontstaan ​​er nieuwe ervaringen voor het hele gezin. Zo zullen nieuwe personages, ontworpen voor een brede doelgroep, bezoekers begeleiden en vermaken tijdens hun avontuur in de Movie Park Studios.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button