Nieuws

Movie Park Germany viert Halloween Horror Festival met coronamaatregelen

Halloween in Movie Park Germany is al jaren razend populair en dat is te begrijpen. In dit rare jaar heeft het park maatregelen getroffen om veilig het Horror Festival te kunnen vieren. Waar het in Walibi Holland compleet mis is gegaan tijdens de Fright Nights heeft het Duitse park dit tot in de puntjes geregeld. Wij zijn langs gegaan en hebben de bijzonderheden voor je op een rijtje gezet.

Gerelateerde artikelen

Druk in het park?

Optisch gezien lijkt het soms druk in het park ja. Maar als je goed rond kijkt dan zie je dat er eigenlijk niet veel mensen worden toegelaten in het park. Dat blijkt ook uit de wachttijden bij de attracties. Soms loopt een wachtrij tot ver buiten de oorspronkelijke wachtrij waardoor je het idee kunt krijgen dat het echt heel erg druk is. Zodra je aansluit in de wachtrij sta je meestal met 5 a 10 minuten weer buiten. Door de corona maatregelen en het personeel dat hier extreem goed mee omgaat is het eigenlijk een dagje uit als normaal.

De dispatch tijden van de achtbanen lag echt heel erg hoog. Het scheelt ook dat je overal een mondkapje op moet doen waardoor het niet te moeilijk puzzelen is voor het personeel. Ondanks dat is een pluim voor het personeel heel erg verdiend. Vriendelijk hard werkend personeel zorgt er echt voor dat een dagje pretpark in corona tijden heel leuk kan zijn. Hier kunnen veel pretparken van leren.

Scare actors in Movie Park kunnen met maatregelen goed scaren.

Halloween Horror Festival: Halloween vieren tijdens corona?

Door de berichten van Walibi kun je misschien denken dat je in deze tijden absoluut geen Halloween kunt vieren. Onze tip is dan vooral, ga naar Movie Park!

Zoals eerder gezegd moet je overal een mondkapje op, ook alle personeelsleden hebben dit. Mocht je dit soms vergeten na het eten dan wijst personeel je op een vriendelijke en soms grappige manier op deze regel. Je merkt in de spookhuizen dat er minder scare actors staan dan andere jaren maar dit doet geen afbreuk aan de beleving. De acteurs gaan er vol voor en werken extra hard om het niveau hoog te houden.

Nep politie agenten in Movie Park Germany wijzen bezoekers op de regels.

In tegenstelling tot andere jaren moet je nu betalen voor de spookhuizen. Zo wil het park geen eindeloze wachtrijen en kun je door middel van je tijdsslot aanschuiven in de rij op 1,5 meter afstand. Je mag met 8 personen maximaal naar binnen en sommige spookhuizen hanteren ze een 3 meter afstand tot de groep voor of na je.

In het geval van regen schakelen de acteurs direct naar pleintjes waar voldoende ruimte is zodat je op afstand met ze op de foto kunt. Ook komt er van alle kanten personeel het park op om dit goed te begeleiden.

Pennywise vermaakt bezoekers op afstand tijdens een regenbui in MoviePark Germany

In de eetgelegenheden was ook geen noemenswaardige wachtrij te bespeuren. Personeel was snel en efficiënt aan het werk en schakelde bij indien dit nodig was bij een regenbui.

Als je dit seizoen nog naar Movie Park Germany wit gaan willen wij je wel adviseren om snel tickets te kopen. Het park laat niet veel mensen toe en op sommige dagen is dit al uitverkocht.

Meer informatie en tickets op MovieParkGermany.de

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button