Pretparken
Trending

Mission Ferrari wordt dit jaar officieel geopend in Ferrari World

De CEO van het bedrijf dat Ferrari World Abu Dhabi bezit en exploiteert, heeft vandaag officieel zijn langverwachte Mission Ferrari attractie aangekondigd. Samen met verschillende nieuwe attracties in het Yas Island-themapark wil het park het aanbod vergroten.

Gerelateerde artikelen

Missie Ferrari, die nu al enkele jaren in aanbouw is, is een dynamische achtbaan-rit met dark-ride elementen. De unieke niet-omkerende loop van de lanceerbaan is al een tijdje zichtbaar tijdens de rit op het Bell’Italia-circuit en roept bij fans speculaties op over wat de rit nog meer zal bevatten in zijn “indoor” -gedeelte.

Mission Ferrari en nieuwe Family Zone

Mohamed Abdalla Al Zaabi, de CEO van Miral Asset Management, heeft vandaag tijdens een persconferentie aangekondigd dat Mission Ferrari dit jaar zal openen. Het park zal dit jaar ook een nieuwe Family Zone toevoegen, zei hij, evenals een kabelbaan vanuit het hart van het gebouw door de Flying Aces-loop en een ‘wandelervaring’ over het iconische rode dak van Ferrari World.

Al Zaabi bevestigde ook dat Miral nog een 10-jarige licentieovereenkomst heeft gesloten met Ferrari voor het park, dat dit jaar zijn 10e verjaardag viert. Het aangrenzende Yas Marina Circuit organiseert elk jaar de Grand Prix van Abu Dhabi aan het einde van het Formule 1-seizoen, waardoor Yas Island een zeer relevante locatie is voor een pretpark met het iconische Formule 1 team.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button