Kermis

Mis geen enkele kermis meer!

De kermis komt naar je toe maar weet je ook wanneer? Daar gaan wij je bij helpen. Sinds vandaag staat onze kermis agenda online. Toegegeven hij is nog niet zo vol als wij zouden willen en dat heeft te maken met de huidige situatie rondom het corona virus. De regels voor de exploitanten en de bezoekers wijzigen bijna per dag en de regering heeft aangekondigd dat bepaalde regio’s in Nederland met andere maatregelen te maken kunnen krijgen.

Gerelateerde artikelen

De kermis agenda

De agenda kun je raadplegen in het menu of door om hier te klikken. Hier in proberen wij de meest actuele lijst van de kermissen in je regio bij te houden. Het kan natuurlijk altijd zijn dat we iets missen. Laat het ons dan gerust weten want dan passen wij het zo snel mogelijk aan.

Heb jij foto’s van je regionale kermis die je graag met ons wilt delen? Dat vinden wij altijd leuk! Deze kun je het snelste en makkelijkste delen via onze Facebook pagina. Stuur ons gerust een privĂ©bericht dan zullen we er naar kijken. Als je de foto’s in hoge kwaliteit wilt verzenden dan kun je deze het beste naar info@thrilltalk.com sturen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button