Kermis

Kermisfamilie Buwalda hoopt in 2021 met nieuwe attractie te kunnen reizen

De familie Buwalda is geen onbekende naam in de kermis wereld. Al zeven generaties lang is de familie Buwalda te vinden op de kermis. Van botsauto’s tot spectaculaire achtbanen bij Buwalda moet je zijn om Time Machine ‘The Coaster’ maar tot op heden heeft de achtbaan geen kermis kunnen doen door de coronamaatregelen.

Gerelateerde artikelen

Time Machine ‘The Coaster ’

Met de nieuwe spinning coaster heeft Buwalda nu 6 achtbanen in het attractiepark. Hiermee is Buwalda een van de grootste exploitanten in Europa op het gebied van achtbanen. Bij de familie kun je ook Euro Coaster, de Wilde Muis-achtbanen Magic Mouse en Spinning Coaster en de kinderachtbanen Crazy Clown en Familie Achtbaan vinden. Eerder had de exploitant ook attracties als Spinning Coaster XXL, London City Coaster, Crazy Mouse en de Big Roller Coaster.

Kermisattracties hebben normaal gesproken opvallende kleuren. Knalgeel, knalgroen etc. “Bij deze achtbaan hebben we gekozen voor thema kleuren, zoals bordeaux rood, groen en bruin, waardoor er een hele andere sfeer ontstaat.” Verder stoppen de wagentjes niet op luchtdruk, wat gebruikelijk is, maar op het moment dat ze over de magneten rijden. Een ander modern snufje is dat de attractie vanaf een display kan worden bediend.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de nieuwe achtbaan ook een gelanceerde lifthill zou gaan krijgen, maar dit element is vanwege de hoge kosten weggelaten. De achtbaan heeft nu een traditionele lifthill met ketting.

De achtbaan bereikt een snelheid van 57,6 km/u en is 13 meter hoog. De track van 430 meter heeft een oppervlakte van 42 bij 20,5 meter. Een rit op deze attractie duurt net iets meer dan 2 minuten.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button