Kermis

Kermis Alkmaar: Kom niet naar de kermis!

De organisatie achter de Kermis in Alkmaar roept bezoekers op om niet naar het kermisterrein te komen. Rond 15:00 deed de organisatie al een oproep: “De parkeerplaatsen rondom het evenemententerrein zijn vol. Wij adviseren u om op een ander tijdstip de kermis te bezoeken. Mocht u toch komen, dan kunt u het beste met de fiets naar het evenemententerrein komen.

Gerelateerde artikelen

Het is te druk

De oproep was niet voldoende om de mensen tegen te houden naar het terrein te komen. De aanwas van mensen blijft toenemen waardoor de organisatie oproept om niet meer naar het terrein te komen: “Wij adviseren u om nu niet naar de kermis te komen i.v.m. de lange wachtrij en drukte. Graag verwelkomen wij u op een andere dag!

De kermis in Alkmaar is altijd al vrij goed bezocht maar nu er een maximum capaciteit is vanwege corona is de organisatie bang dat zij moeten sluiten door de drukte. De organisatie laat pas weer nieuwe bezoekers toe als er mensen naar huis gaan en de maatregelen gewaarborgd kunnen worden.

Het is natuurlijk goed nieuws dat de bevolking de exploitanten zo massaal steunen nadat zij een aantal maanden geen kermis mochten draaien. Mocht je de kermis willen bezoeken luister dan goed naar de oproepen van de organisatie zodat zij geen problemen krijgen met de overheid.

Meer informatie over de kermis in Alkmaar: Bekijk de kermis-agenda.

Wil je niets missen van het kermis & pretpark nieuws? Volg Thrilltalk dan op Facebook!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button