Activiteiten

Indoor Drift Karten met je vrienden in Harderwijk

Iedereen kent het begrip karten wel maar in Harderwijk is iets nieuws opgedoken. Indoor drift karten is een uitdagende en nieuwe manier van karting. Met de slim ontworpen karts ben je in staat om de kart in een hoek te driften waardoor je de andere karts gemakkelijk passeert. En dat levert hilarische situaties op het circuit! Een perfect uitje met je vrienden of voor een vrijgezellenfeest.

Gerelateerde artikelen

De jonge ondernemers Julian en Maurits ’t Jong hebben een mooie evenementenlocatie in een oude fabriek met de gelijknamige naam “De Fabriek”. Je kunt hier evenementen organiseren, sportieve escape rooms doen en natuurlijk indoor drift karten.

Indoor Drift Karten met je vrienden in Harderwijk - Thrilltalk.com

Met een schitterend uitgelichte locatie kunnen wij ons voorstellen dat hier hele vette evenementen gaan plaatsvinden in de toekomst. De broers zijn gestart in de periode van de corona lockdown en zijn dus sinds kort geopend.

Je drift met je kart door aan de rechterzijde aan een hendel te trekken maar pas op! Doe dit gedoseerd of je tolt in het rond alsof je over een banaan hebt gereden in Mario Kart.

Indoor Drift Karten met je vrienden in Harderwijk - Thrilltalk.com

Informatie over Indoor drift karten

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar betaal je vanaf €6,50 per heat. Voor 12+ is dit vanaf €7,50 per heat. Als je met je voetbal elftal of hockey club, vriendengroep of vrijgezellenfeest wilt komen drift karten dan kun je kiezen voor een arrangement voor 10-20 personen.

het arrangement voor teamuitjes bevat: 

– Van 10 – 20 personen (Duratie van 2 uur)

– 2 Heats p.p.

– Voor of na het karten broodjes knakworst of poffertjes en limonade

– Aanvullende (fris)dranken en eten e.d. mogelijk

– Tijdelijk van €27,50 voor €22,50 p.p.! 

Adresgegevens

Baanweg 30, 3844 KS Harderwijk

Contact opnemen met De Fabriek? Dat kan, klik hier.

De beoordeling van Thrilltalk:

Wij hebben zelf mogen drift karten en kunnen niets anders zeggen dan: LOL!. Het is lastig uit te leggen wat het drift karten met je doet maar dat je lol hebt is een feit. Waar het in normaal karten draait om snelheid en wie het beste is draait het bij drift karten vooral om de lol. De besturing is in het begin even wennen wat zorgt voor hilarische situaties op de baan. Wij komen graag nog eens langs in de toekomst!

Laat meer zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button