Nieuws

Hennie van der Most stopt alles in Attractiepark Rotterdam

Bij alle bedrijven van Hennie van der Most (bekend van Wunderland Kalkar, Speelstad Oranje & Preston Palace) is het momenteel zwaar weer. De bedrijven worden zwaar getroffen door de maatregelen rondom het corona virus maar Van der Most laat zich niet tegen houden in Rotterdam. Attractiepark Rotterdam moét er komen zegtr de 70-jarige ondernemer.

Gerelateerde artikelen

Attractiepark Rotterdam is nog niet eens open maar al veelvuldig in het nieuws geweest door tegenslagen met de vergunningen, asbest, stukken beton in de bodem, problemen met de elektriciteitsvoorziening en ga zo maar door. Het park zou al klaar moeten zijn en geopend voor publiek als al deze tegenslagen de opening niet flink tegen zouden hebben gewerkt. Maar opgeven daar denkt de ondernemer niet aan.

Inwoners van Rotterdam denken dat het pretpark er nooit zal komen. Dit is vooral te wijten omdat er aan de buitenkant vrijwel niets is te zien van de bouw van dit park maar ondergrond is er elke dag drukke bedrijvigheid van bouwvakkers. De ondergrondse bowlingbaan is al helemaal af en de lasergame hal zal ook binnenkort afgerond zijn. Het onderstel van het reuzenrad stáát, net zoals het casco van het restaurant, de ondergrond voor een schaatsbaan, verschillende parkeergarages, een botsautoparcours en een enorme betonvlakte, waar straks nog veel meer attracties een plaatsje moet krijgen. Er is een inpandig haventje waar boten kunnen afmeren, een houten speelschip en een enorme hellingbaan op de oever.

Op dit moment zit er al zo’n 15 miljoen euro in en zal voor minimaal 5 miljoen bijgedaan worden. Er liggen voor 6 a 7 miljoen attracties klaar om opgebouwd te worden op het terrein. Zodra het park klaar is en de corona crisis voorbij is rekent Van der Most op 200.000 bezoekers per jaar. De entree van het park zal zo’n €10,- per persoon gaan worden.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button