Nieuws

Halloween vieren met COVID-19

Het lijkt er op dat de covid-19 besmettingen langzaam oplopen en Europese landen lijken zich voor te bereiden op een nieuwe tweede golf. In de Nederlandse pretpark fanbases lijkt de grootste vraag te zijn; Gaat Walibi Holland dit jaar de Halloween Fright Nights organiseren? Officieel heeft het park nog niets naar buiten gebracht maar er duiken online wat geruchten op dat het park dit wél van plan is.

Gerelateerde artikelen

Attractiepark Toverland in Sevenum heeft al aangekondigd open te gaan met Halloween. Voor de rest blijft het helaas nog stil. Zo heeft ook Avonturenpark Hellendoorn nog niets naar buiten gebracht over Screams.

In Amerika zijn er inmiddels “Haloween: COVID-19 proof events” aan het opduiken. Zo is het initiatief “The Haunted Road” opgestart.

The Haunted Road gaat een heus drive-through spookhuis worden, ja je leest het goed..je mag met de auto!

“Nu de kunst- en entertainmentindustrie stil staat en er steeds meer behoefte is aan nieuw, veilig openluchtentertainment, wisten we dat dit het perfecte moment was om een unieke Halloween-ervaring te ontwikkelen, zodat iedereen kan genieten van een dosis horror dit komende Halloween-seizoen, vanuit het comfort van hun auto, ‘zei uitvoerend producent en creatief directeur Jessica Mariko.

Buiten de pretparken

In Nederland lijken de meeste organisatoren zich momenteel niet uit te spreken of zij iets gaan organiseren. The Horrorzone heeft al wel aangekondigd om dit jaar niet te gaan draaien.

In één podcast van de Nederlandse Halloween industrie vroeg presentator Dennis van Breukelen aan scare actor en organisator Remco Kervel wat de mogelijkheden zijn. Kervel gaf aan dat er zeker wel mogelijkheden zijn om met de COVID-19 maatregelen een Halloween evenement te organiseren en dat hij zelf met een collega bezig is met plannen.

Hij kon in het interview niet veel vertellen maar wist wel te vertellen dat zij in gesprek zijn met de oude Coberco fabriek in Arnhem. Wij volgen dit uiteraard op de voet en zullen je op de hoogte houden van alle evenementen dit seizoen.

Want zeg nou zelf. Dit is toch het ideale jaar om een evenement te organiseren met zombie’s?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button