Nieuws

Halloween in Avonturenpark Hellendoorn gaat door

Het was lange tijd onbevestigd toen wij hier al eerder zeiden dat het ging gebeuren, maar Avonturenpark Hellendoorn heeft inmiddels officieel naar buiten gebracht dat zij Halloween gaan vieren.

Gerelateerde artikelen

,,Al sinds 2000 vindt in oktober traditiegetrouw het populaire Halloween-voor families-evenement Heksendoorn plaats”, zegt Marketing Directeur René Peul. ,,Het hele Avonturenpark is dan omgetoverd en prachtig aangekleed met o.a. bijna 2.000 pompoenen! Naast de gethematiseerde aankleding biedt Heksendoorn ook vele leuke extra’s voor jong en oud, zoals: spookhuizen, shows, vrolijke vogelverschrikkers, lieve heksen en avondopenstellingen met meer spanning”.

Een bezoekje aan Hellendoorn in oktober biedt dus extra beleving. Toch was het voor het Avonturenpark dit jaar geen zekerheid of het populaire Heksendoorn wel door zou gaan. ,,We hebben er langdurig en uitvoerig over gesproken”, vult Peul aan. ,,Als je het doet dan moet je het goed doen. Heksendoorn is zo’n begrip, dat organiseer je niet op halve kracht. Maar we weten zeker dat we de hoge kwaliteit kunnen bieden ondanks de huidige maatregelen. Het programma biedt veel vernieuwingen, is leuk voor jong en oud en garandeert de 1,5 meter. We hebben er enorm veel zin in en kunnen niet wachten totdat het weer Heksendoorn is!

Spookhuizen geopend

Het naar Heksendoorn omgetoverde pretpark is vanaf zaterdag 3 oktober te bezoeken. Naast de ruim 30 attracties biedt het Avonturenpark in oktober een theatershow aan met Opperheks Odelia als speciale gast. Daarnaast vinden er diverse muzikale optredens plaats op het park, zijn er gratis activiteiten voor kinderen tot ca. 8 jaar en openen de spookhuizen ‘Horror Hotel’ en ‘Death Lab’ weer hun deuren voor iedereen die wel houdt van wat extra spanning. Beide spookhuizen zullen dit jaar ‘iets nieuws’ krijgen.

De beste scare actors op speciale Halloween avonden

Volgens Peul komen ook dit jaar de echte griezelfans weer aan hun trekken in Hellendoorn. ,,Het horror evenement Screams stellen we dan wel een jaartje uit, dat wil niet zeggen dat er dit jaar niks van Screams te zien zal zijn in Hellendoorn. Door de beperkte capaciteit en de 1,5 meter regel is het echter geen geschikt jaar voor Screams. Volgend jaar halen we het dubbel en dwars in en zullen dan deze 5e editie groots gaan vieren. Maar de beste scare actors zijn dit jaar gewoon te bewonderen op de 3 Heksendoornavonden die plaatsvinden op 14, 17 en 24 oktober. Je hoeft ze dus niet te missen. Ontmoet ze maar.. als je durft!”

Normaliter is het Avonturenpark op de Heksendoornavonden tot 20.00 uur geopend maar dit jaar is besloten om dit te verlengen tot 22.00 uur. Vanaf 18.00 uur betreden de scare actors het park. Gasten kunnen met hun dagticket zelf bepalen tot hoe laat ze willen blijven en kunnen dus zo hun keuze maken hoe eng ze hun Heksendoorn-dag willen maken. Tot 18.00 uur is het gezellig griezelig, daarna wordt het wat schimmiger in het park.

Het Avonturenpark is reeds begonnen met alle voorbereidingen.
De online ticketverkoop zal binnenkort van start gaan op www.avonturenpark.nl
Meer informatie over Heksendoorn is te vinden op www.heksendoorn.nl

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button