Pretparken

Garner Holt levert animatronics voor Piraten in Batavia

Na de verwoestende brand in Europa-Park is de iconische attractie ‘Piraten in Batavia’ bijna weer open voor publiek. Eind juli mogen de eerste bezoekers weer genieten van de geuren en scene’s van deze boatride.

Gerelateerde artikelen

Met 13 geurmachines en 8 zeecontainers uit Indonesië pakt het park flink uit om het realisme niveau omhoog te brengen.

Garner Holt levert animatronics voor Piraten in Batavia. De producers stellen de bewegingen van de poppen in.

Garner Holt levert aan Europa-Park

Animatronics eindbaas Garner Holt levert een aantal realistische poppen aan de attractie. Garner Holt Productions is één van de bekendste leveranciers van deze realistische poppen. Het bedrijf leverde in Nederland al de poppen van ‘Baron Hooghmoed’ in de wachtrij van ‘Baron1898’ en poppen aan Symbolica in De Efteling in Kaatsheuvel.

Holt is niet de enige poppen leverancier aan de attractie. Ook bedrijven als LifeFormation & Hofmann Figuren leveren een bijdrage aan de attractie.

Afwerken

Of de attractie op tijd klaar is valt nog te bezien zegt één van de show producenten van de attractie. Het kost ongeveer drie weken om alleen al de bewegingen van de poppen te programmeren.

Het park maakt gebruikt van andere onderdelen van de firma zoals ‘Mack Animations’ om de attractie tot leven te brengen. Deze animaties zullen als allerlaatste worden toegevoegd aan de populaire attractie. De producenten willen dit perfectioneren zodat het écht een toegevoegde waarde is aan de attractie.

Garner Holt levert animatronics voor Piraten in Batavia. Personeel mag een al een test vaart maken.

Inmiddels hebben een aantal mensen van het park al wat testvaarten mogen doen in de attractie. Uiteraard is iedereen enorm te spreken over de afwerking.

Binnenkort is de attractie weer toegankelijk voor bezoekers. Ben jij er in geweest? Laat het ons dan weten op Facebook & volg ons gelijk ook even!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button