Nieuws

Flamingo Land: medewerkers bespuugd door bezoekers

Flamingo Land heeft £ 15.000 uitgegeven aan nieuwe veiligheidsmaatregelen in verband met het coronavirus. Volgens de eigenaar van het park negeren bezoekers stelselmatig de regels die het personeel moeten beschermen.

Gerelateerde artikelen

Het pretparkpersoneel merkt dat zij bewust worden onder gehoest en bespuugd door gasten die zich misdragen en weigeren de veiligheidsrichtlijnen voor het coronavirus te volgen, beweert de directeur.

Korting op de entreeprijs

Ross Snipp, het hoofd van het pretpark Flamingo Land in Noord-Yorkshire, heeft kritiek geuit op het gedrag van de bezoekers in zijn park omdat ze de strikte regels bij de attractie’s aan hun laars lappen.

Snipp begrijpt dat het geen normaal dagje-uit als voorheen is daarom heeft hij de entreeprijs naar beneden gehaald. Voorheen betaalde bezoekers £41.50 om het park in te mogen. Nu het park weer geopend is kost het  £33 om Flamingo Land te bezoeken.

Snipp roept alle bezoekers van Flamino Land zich aan de regels te houden. “Wij hebben deze regels opgelegd gekregen van de overheid en we zouden het jammer vinden als wij ons park moeten sluiten door een kleine 1% die zich niet kan gedragen.”

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button