Nieuws

F.L.Y Onride @ Phantasialand

“Er komt witte stoom uit de straten. Er vliegt een revolutionaire vliegmachine majestueus in een spiraal door de lucht. In de verte klinkt het gebons van machines: De hartslag van Rookburgh is ontwaakt! De Flying Launch Coaster F.L.Y., hotel Charles Lindbergh en de wereld van Rookburgh smelten hier samen tot een perfecte eenheid en jij zit er middenin. Een unieke ervaring bij dag én nacht!” dit plaatste Phantasialand op Facebook en niet veel later opende het park themagebied ‘Rookburgh’.

Gerelateerde artikelen

Informatie

De achtbaan is gebouwd en ontworpen door het Nederlandse Vekoma Rides uit Vlodrop. De bouw van de achtbaan en het themagebied heeft ongeveer 4 jaar geduurd. De achtbaan heeft vier treinen met 10 bakjes waardoor de baan een capaciteit heeft van ongeveer 1.400 personen per uur.

F.L.Y is een Flying Launch Coaster. Zoals dit doet vermoeden zit er inderdaad een lancering in de baan. Er zitten twee lanceringen in de baan en het is de langste flying coaster van de wereld.

Natuurlijk kom je hier voor maar één ding, de onride beelden van F.L.Y.

Onride F.L.Y

Onrides filmen is verboden op alle attracties in Phantasialand. Een anonieme bezoeker wilde het risico nemen en heeft de rit toch opgenomen.

Phantasialand heeft ons verzocht om deze video te verwijderen. Daarom is deze video door ons offline gehaald.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Één reactie

  1. Heerlijk eerlijk? Ik had er meer van verwacht. Ik kan moeilijk inschatten hoe hij voelt, want ik heb nog nooit in een flying coaster gedaan. De layout van de baan is niet heel bijzonder. Ik vermoed dat Black Mamba en Taron toch van een andere niveau zullen blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button