Nieuws

Energylandia kondigt Aqualantis aan

Aqualantis is de nieuwste zone van Energylandia en de opening zal plaatsvinden in 2021!

Gerelateerde artikelen

Het nieuwste themadeel van het park is ontworpen om op een oude, verzonken stad te lijken en strekt zich uit over een gebied
van 6 hectare. Bij de opening van de nieuwe zone lanceren zij ook de grote en machtige Abyssus: alweer een spectaculaire roller
coaster, de belangrijkste attractie van dit nieuwe land.

Aqualantis zal 10 gloednieuwe, verbazingwekkende attracties en een geweldige nieuwe show hebben.

Wat is Energylandia?

Het lijkt ons sterk maar misschien heb je nog nooit van het snelst groeiende pretpark van Europa gehoord. Voor de mensen die het park niet kennen hebben wij wat informatie verzameld.

Energylandia is een attractiepark in Zator in het zuiden van Polen. Het park ligt ongeveer 50 kilometer af van Krakau en 400 kilometer van de hoofdstad Warschau.

Met een oppervlakte van zo’n 30 hectare is Energylandia het grootste pretpark van het land. Met 15 verschillende achtbanen heeft Energylandia een record behaald van de meeste achtbanen in Europa. Een echte rollercoaster capital of Europe status.

Energylandia werd geopend op 14 juli 2014 en heeft inmiddels al 54 attracties en trekt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers. Als je het liefst in spectaculaire nieuwe achtbanen zit dan moet je zeker snel een bezoekje brengen aan Energylandia als COVID-19 achter de rug is.

Wil je meer informatie of tickets bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Energylandia. Energylandia.pl.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button