Nieuws

Efteling week bij Kruidvat

Ben jij helemaal fan van de Efteling of wil jij met korting naar de Winter Efteling? Dan moet je deze week bij kruidvat zijn. De nieuwe folder van Kruidvat staat vol leuke Efteling-souvenirs voor kleine prijsjes. De souvenirs zijn vanaf maandag 16 november alleen in de winkels en via de website van Kruidvat verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Holle Bolle Gijs kost € 4,99, het Huis van grootmoeder Roodkapje en het Huis van Hans & Grietje € 9,99.  Deze huisjes zijn 9,5 centimeter groot. Voor in de kerstboom zijn er speciale hangers verkrijgbaar: een set van 2 paddenstoelen (€ 2,99), Hans & Grietje (€ 3,99) en Wolf & Roodkapje (€ 3,99). 

Cadeautjes voor de allerkleinsten (0-3 jaar)

Op de souvenirs voor de kleintjes staat natuurlijk niemand minder dan Jokie. Er is een speciale handpop van Jokie (€ 4,99), een leuk voorleesboek (€ 3,99) en handige snoetenpoetsers (€1,29), die ook nog eens heerlijk ruiken. Naast de anti-mors beker (€ 7,99) van Jokie is er ook eentje met de opdruk van een van de Droomvucht-elfjes. Op het pakketje zakdoeken (€ 0,79) staan Jokie, Jet, Roodkapje en de paddenstoel.

Met korting naar de Winter Efteling

Alle souvenirs zijn natuurlijk heel leuk om in huis te halen. Maar het leukste is toch om de Efteling in al haar winterse pracht met eigen ogen te zien. Vanaf 19 november gaat het park weer over terwijl er een winterse deken over het park ligt. Met deze temperaturen denk je nog niet echt aan de winter maar zodra je de poorten van de wereld vol wonderen door loopt zal dat snel veranderen.

Er gelden speciale richtlijnen voor veilig samen uit.

  • We verzoeken je vriendelijk alle richtlijnen en adviezen van het RIVM te volgen tijdens jouw bezoek.
  • Was regelmatig je handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C). Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
  • Betaal met pin of contactloos. Er wordt geen contant geld geaccepteerd.
  • Volg onze eventuele instructies op.
  • Bekijk alle uitgebreide informatie op www.efteling.com

Vanaf 19 november kun je via deze link je kaarten bestellen met korting. Like Thrilltalk op Facebook om op de hoogte te blijven van alle acties en nieuwtjes.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button