Nieuws

Efteling ontwerper jurylid bij Merry Little Christmas

Op de twee woensdagen voor Kerst is het nieuwe, tweedelige programma Merry Little Christmas te zien op RTL 4. In deze gezellige spelshow krijgen miniatuurbouwers de opdracht om het mooiste kerstdorp te bouwen. Welk koppel komt als winnaar uit de strijd?

Gerelateerde artikelen

De kerstdorpen zullen worden beoordeeld door een driekoppige vakkundige jury. Eén van de juryleden is Sander de Bruijn, hoofdontwerper bij de Efteling. Hij ontwierp samen met zijn team onder andere ‘Raveleijn’, ‘Baron 1898’ en ‘Symbolica’. Zijn ontwerpteam werd in 2020 uitgeroepen tot “Dutch Designer of the Year”. De overige juryleden zijn Loretta Schrijver en Stuart Bolk. De presentatie van het programma ligt in handen van Robert ten Brink.

Het programma zou eerst gepresenteerd worden door Martijn Krabbé maar deze testte positief op corona tijdens de opnames. Het programma is opgenomen in het Efteling Hotel in november. Merry Little Christmas zal in twee afleveringen uitgezonden worden op RTL4 en is woensdag 16 en 23 december vanaf 20.30 uur te zien.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button