Nieuws

Dolfinarium Harderwijk geeft flinke korting op tickets tijdens Black Friday

Het zeezoogdierenpark in Harderwijk geeft meer dan 50% korting op tickets die geldig zijn tot en met 30 juni 2021! Zo goedkoop zijn de tickets nog nooit geweest zegt het park zelf. Momenteel is het park gesloten maar van zaterdag 19 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021 zijn is het park weer 2 weken lang in de kerstvakantie geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Let op: dit is met uitzondering van 25 en 31 december 2020 en 1 januari 2021.

Gerelateerde artikelen
Ga goedkoop met het hele gezin naar het Dolfinarium in Harderwijk. Je scoort goedkoop tickets tijdens de Black Friday deal van het park. De kaarten zijn nog nooit zo goedkoop geweest.

Dolfinarium Harderwijk

De meest bekende attractie van het park is misschien wel de spectaculaire dolfijnenshow in de grote koepel. Het park biedt bij diverse dieren op verschillende momenten kleinere shows. Hier zal een verzorger vertellen over de leefomstandigheden van de dieren en wat zij zoal eten.

Ook kun je de grappen en grollen van de zeeleeuwen bekijken in hun eigen theater. In de warmere periode heeft het park tegenwoordig zelfs een klein waterpark. In de toekomst zal het park meer attracties gaan aanbieden omdat de samenleving veranderd. De shows met dieren zullen minder worden en hopelijk plaatst het park wat attracties zoals die ook te vinden zijn in Sea World.

Ga in de kerstvakantie met het hele gezin naar het Dolfinarium voor een spotprijs. Met deze dikke korting kost het je bijna niets.

Dolfijnen kijken met Black Friday korting

De reguliere ticketprijs voor het Dolfinarium is €28,50 per persoon. Met de Black Friday actie krijg je een korting van ongeveer 65% en betaal je dus €9,99 per persoon. Wil jij op de hoogte blijven van kortingsacties en goedkope tickets voor pretparken, dierentuinen en andere dagjes uit? Vergeet dan niet om ons te volgen op Facebook.

Om de tickets met flinke korting te kopen moet je nog even geduld hebben tot 3 december. Vanaf 3 december kun je je tickets bestellen via deze pagina. Vergeet niet om je bezoek te reserveren dit is nodig in verband met de huidige maatregelen rondom het corona virus.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button