Pretparken

Dit kun je verwachten bij de Walibi Fright Nights

Als je de Walibi Holland Fright Nights altijd te druk vond om te bezoeken dan moet je misschien dit jaar het park bezoeken als VIP. Dit jaar zal Walibi Holland veel minder bezoekers toelaten door de maatregelen rondom COVID-19. Wil je precies weten wat je kunt verwachten dit jaar? Lees dan verder en vergeet ook niet om ons te volgen op Facebook.

Gerelateerde artikelen

Fright Nights 2020: Very Important Prey

Dit jaar kun je Halloween anders ervaren dan andere jaren. Er zullen minder spookhuizen open zijn maar de spookhuizen die wél open zijn kun je met een kleine groep of zelfs alleen gaan bezoeken. In het park zullen geen aparte scare zones zijn die vol staan met acteurs. Dit is gedaan om de doorstroom van het park te beïnvloeden en geen opstoppingen te hebben aldus directrice Mascha van Til.

Het park had dit jaar graag anders Halloween gevierd met mascotte Eddie de clown maar door de maatregelen rondom het corona virus is het helaas niet anders. Dit jaar bestaat Halloween in de polder 20 jaar.

Normaal is het park met Halloween vrijwel volledig uitverkocht waardoor er gigantische wachtrijen ontstaan. Dit jaar zal Walibi Holland ongeveer 10.000 mensen toestaan in het park. Normaal is de maximale capaciteit van het park meer dan 20.000.

Volgens de directrice zal de beleving dit jaar veel intenser zijn als je dit in vergelijken trekt met voorgaande jaren. Dit komt voornamelijk omdat je niet meer polonaise door het park en spookhuizen kunt lopen.

Je bezoek aan de spookhuizen zal “exclusiever” zijn zegt Van Til. Mogelijk doelend op de mogelijkheid om alleen de spookhuizen te bezoeken die wél draaien. Het park heeft dit jaar geen audities gehouden om nieuwe scare actors te werven maar heeft in het personeelsbestand van afgelopen jaren naar de beschikbaarheid van personeel gevraagd. Echter zijn er een aantal scare actors van afgelopen jaar op de reservelijst geplaatst.

Mogelijk staan de meeste scare actors in de nieuwe ervaring van dit jaar. Walibi Holland gaat met de Fright Nights een nieuwe walkthrough presenteren die door het bos zal lopen. Mogelijk zal dit de bestaande walkthrough zijn bij campsite of carnage in het oude stunttheater.

Walibi Holland gaat dit jaar ook de Spooky Days voor kinderen organiseren. Ook hier zijn diverse aanpassingen aan gedaan om de 1,5 meter afstand te bewaren.

De Walibi Fright Nights en de Spooky Days zijn dit jaar Van 10 oktober t/m 1 november 2020.

Tickets en informatie kun je vinden op: Fright Nights website.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button