Nieuws

Dit jaar geen ijspaleis bij de winter Efteling

Vanaf 16 november zal de Efteling weer betoverd worden in winterse sferen. Door de corona maatregelen ziet het er dit jaar wel anders uit. De overdekte hal met de naam ijspaleis zal dit jaar niet terug keren evenals de langlaufbaan en de ‘Winterse Illusies’.

Gerelateerde artikelen

Het park komt wel met een soort winterdorp met entertainment, voldoende zitgelegenheid, horeca, merchandise en entertainment. Dit gebied zal “Warme Winter Weide” gaan heten. Een gezellige plek met twee warme Vreugdevuren en deels overdekte zitgelegenheid. Er is voldoende ruimte om te genieten van het winterse entertainment of om te slenteren langs de chalets met horeca en souvenirs. 

“We zijn erg blij dat de Winter Efteling dit jaar weer plaats kan vinden, inclusief de mooie toevoeging van de Warme Winter Weide. Het Sprookjesbos is net als voorgaande jaren ‘s avonds prachtig verlicht, er is wederom winters entertainment te zien en elke avond wordt afgesloten met de spectaculaire watershow Aquanura. In deze bijzondere tijden zijn we genoodzaakt om aanpassingen te doen, maar we verwachten bezoekers zoals vanouds te betoveren met de winterse sfeer in het park”, vertelt Koen Sanders, directeur Commercie, Creatie & Ontwikkeling Efteling.

winter efteling met vuurprins en sneeuwprinses

De bekende gezichten uit het IJspaleis, Vuurprins Kendrik en Sneeuwprinses Jelka verwelkomen deze Winter Efteling alle bezoekers bij de Hoofdentree. Op doordeweekse dagen zingt een van de Sprookjesbosbewoner winterse liedjes op de Warme Winter Weide, in de weekenden kun je meezingen met de warme gospelsongs van De Lichtpuntjes. Tijdens de kerstvakantie kun je opwarmen in het Carrousel Theater met het muzikale samenspel van Meneer en Mevrouw Tijd, bekend uit de theatershow CARO.

reserveer de winter Efteling

Om de Winter Efteling te bezoeken heb je een geldig entreebewijs én een reservering nodig. Je kunt momenteel een tijdslot tot en met 15 november 2020 reserveren.  Uiterlijk 19 oktober kun je tickets kopen en tijdsloten reserveren voor de Winter Efteling

Vier Oud en Nieuw in de Efteling! In plaats van een vuurwerkshow komt er een betoverende lichtshow die vanuit iedere plek in het park te zien zal zijn. Zo kan iedereen op bijzondere wijze het nieuwe jaar inluiden zonder in grote groepen bij elkaar te komen. Voor deze feestelijke avond zijn aparte tickets verkrijgbaar, die vanaf een later moment online te reserveren zijn.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button