Nieuws

Blijf op de hoogte tijdens COVID-19

De situatie in de pretparken en de kermissen in de wereld veranderd eigenlijk per dag. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op en we doen onze best om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden via onze website en via onze social media kanalen. Volg jij ons al op Facebook of Instagram?

Gerelateerde artikelen

We zullen in dit bericht het laatste nieuws tot en met vandaag delen zodat je niet teveel hoeft te zoeken.

Universal Studio’s sluit attracties

Het resort zal tijdelijk verschillende attracties in zowel Universal Studios Florida als Islands of Adventure sluiten. De sluiting, die van kracht wordt op 9 augustus, omvat A Day in the Park met Barney, Fast & Furious: Supercharged, Kang & Kodos ‘Twirl’ n ‘Hurl en Fear Factor Live in Universal Studios Florida en Poseidon’s Fury en Storm Force Accelatron in Islands van avontuur.

“Terwijl we ons aanbod tijdens deze fase van onze heropening blijven evalueren, hebben we besloten om ons te concentreren op de ervaringen van onze gasten”, zegt een woordvoerder. De ervaring telt bij Universal en daarom zullen deze attracties tot nader orde tijdens COVID-19 gesloten blijven.

Reserveer je dagje uit snel

De Gelderlander komt vandaag met het bericht dat veel attracties in de regio al snel vol raken. Door het corona virus is het verplicht om je dagje uit te reserveren.

Wie een dagje naar Burgers’ Zoo wil, kan maar beter op tijd reserveren. De dierentuin in Arnhem kan minder dan de helft van het normale aantal bezoekers kwijt. Terwijl er juist méér mensen willen komen.

Het gevolg: wie afgelopen dinsdag een reservering wilde maken, kon pas op z’n vroegst morgen terecht. Zelfs voor aankomend weekend waren afgelopen dinsdag de populairste tijdsloten in de ochtend al weg.” aldus de Gelderlander.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button