Nieuws

Bezoekers Efteling boos om niet verlengen tickets

De Albert Heijn Efteling actie is inmiddels al jaren een begrip in Nederland waar vele gezinnen gebruik van maken. Deze winter periode hadden veel families een bezoek aan de Winter Efteling gepland staan maar door de stijgende besmettingscijfers en de harde lockdown kan dat niet doorgaan. Bij de vorige lockdown in november had het sprookjespark tickets die in die periode geldig waren verlengd met 30 dagen. Dat gaat deze keer niet gebeuren.

Gerelateerde artikelen

Efteling tickets niet verlengd

Als je een reservering hebt gemaakt in de periode dat het park gesloten is krijg je een bericht van het park met de aanbieding om in 2021 langs te komen. Als je nog van plan was om een reservering te maken met de tickets die geldig waren tot en met 18 december dan heb je helaas pech. Als je in België woont en Albert Heijn tickets hebt gekocht dan heb je wel geluk. Deze worden wel verlengd tot en met 28 maart 2021. Officieel konden inwoners van België geen bezoek brengen aan het park door de maatregelen die de Belgische overheid had afgekondigd en daarom kiest het park er voor om deze groep wel te verlengen.

Klachten op social media

Op social media regent het klachten van boze consumenten die voor honderden euro’s tickets hebben gekocht maar niet mogen gaan. Diverse mensen hebben klachten ingediend bij de consumentenbond, kassa en klachtenwebsite Klacht.nl om hun ongenoegen te uiten.

consumenten reageren boos op het niet verlengen van de Efteling tickets.

De Efteling laat aan Thrilltalk weten: De Albert Heijn tickets waren oorspronkelijk geldig tot en met 15 november 2020. Destijds hebben we reeds besloten de geldigheid, naar aanleiding van de sluiting van twee weken, te verlengen tot en met 18 december 2020. Vóór de tweede sluiting en tussen de tweede en derde sluiting zijn er, naar ons inziens, voldoende mogelijkheden geweest om de Efteling te bezoeken. Om die reden is besloten de geldigheid van deze Tickets niet nogmaals te verlengen. Gasten die in de periode van 15 tot en met 18 december een reservering hebben geplaatst met Albert Heijn tickets ontvangen van ons een e-mail met meer informatie. 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button