Nieuws

Ben jij de directeur van een nieuw pretpark?

Heb jij er altijd al eens van gedroomd om de baas te zijn van je eigen pretpark? Wat zou jij nou in je attractiepark neer willen zetten als jij dat mocht bepalen? Al deze vragen kun jij binnenkort beantwoorden want je mag je eigen indoor pretpark gaan openen. Nee, dit gaat niet over Rollercoaster Tycoon of over Planet Coaster maar een nieuwe naam in de pretpark game industrie.

Gerelateerde artikelen
Bouw je eigen Toverland na en bepaal welke attracties er komen!

Indoor Lands

Indoorlands is een spel waar pretparkbeheer de boventoon is. Natuurlijk mag jij helemaal los gaan met je fantasie. Creëer en breid je indoorpark uit om je bezoekers te inspireren. Laat je creativiteit de vrije loop, maar houd je financiën in de gaten voor je het weet ben je failliet.

Ben jij helemaal klaar om je eigen Toverland na te maken? De ontwikkelaars konden ons wat informatie geven over het bouwen en deze delen wij uiteraard graag met jullie.

Het is niet mogelijk om meer dan één attractie te bouwen in een hal. Je kunt dus niet helemaal los gaan in Toverland style en de hal vol met attracties stoppen. Een leuke feature is dat je je attracties ook zelf kunt draaien en deze opslaan waardoor de virtuele operators je eigen rit blijven draaien voor de bezoekers.

Qua graphics hoef je niet het niveau van Planet Coaster te verwachten maar vermakelijk is het wel. De vroege vogel editie koop je op Steam voor maar liefst €11,99. Wil je liever wachten tot na deze release dan kun je het spel aanschaffen voor €18,99.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button