HalloweenPretparken

Avonturenpark Hellendoorn gaat Heksendoorn vieren

Het was lang stil vanuit Overijssel maar wij kunnen nu bevestigen dat Avonturenpark Hellendoorn Heksendoorn gaat vieren in 2020. Door de maatregelen rondom het corona virus zal ‘Screams’ dit jaar niet gehouden worden.

Gerelateerde artikelen

Heksendoorn niet alleen voor kinderen

De afgelopen editie van Screams was razend populair. Het park ontving veel lof van bezoekers en media over de stappen die het park heeft gezet in korte tijd. Het park is zelfs genomineerd tijdens de eerste Nederlandse uitreiking van de ‘Scare Awards’. De Scare Awards is een initiatief van Dennis van Breukelen om de Nederlandse scare industrie een impuls te geven. Het pretpark valt met het evenement goed in de smaak. Zij zijn genomineerd voor de categorieën: Best Event, Best Maze (Horror Hotel), Best Scare Actors.

De ‘Scare Awards’ worden uitgereikt op 12 september.

Dit jaar zal het park Heksendoorn organiseren maar op speciale dagen zal er een klein vleugje Screams zijn. Er zijn twee spookhuizen open maar er zullen geen scare zones zijn. Dit om te voorkomen dat grote groepen bezoekers bij elkaar komen. Er zullen wel acteurs rond lopen in het park om de bezoekers flink te laten schrikken.

Avonturenpark Hellendoorn heeft officieel nog niets naar buiten gebracht. Het park zal dit mogelijk snel doen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button